Inmiddels zijn ze veel betere met nog meer bereik dan WiFi ontvangers welke hier omgeschreven ze zijn.. Mijn moeder staat op een camping. Gezien de grote afstand die overbrugt moet worden is het raadzaam om te kiezen voor onze Engenius Popi8 bundel. WIE heef voor mij een philips wifi abdapter wub vrgr M. Je dient je netwerkkaart op een vast IP adres in te stellen. Uw verbeterd zo eenvoudig uw draadloze dekking, waar u vervolgens met uw Ipad of smart phone van kan profiteren.

Uploader: Dole
Date Added: 18 January 2013
File Size: 23.21 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 85974
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Dus als ik hem boven neerzet dan heb ik enfenius goede verbinding? Hoewel ik nog voornemens ben de kracht van het uitgezonden WiFi-signaal te verbeteren met een EnGenius ECB, heeft de EUBH ontvanger er in elk geval voor gezorgd dat ik nu een werkbare situatie heb en mijn desktop normaal kan gebruiken! Senao is al in opgericht en heeft meer dan werknemers. Nu ook in het veld de EUB getest. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk engenius eub – 362 ext een tablet of smartphone te voorzien van een WiFi adapter.

Wifi usb adapter door Jan Mulder Indien u onverhoopt dan alsnog niet tevreden bent, kunt u de ontvanger engenius eub – 362 ext aan engenius eub – 362 ext retourneren. Op dit moment is het zo dat deze pc vaak wel ontvangt maar dusdanig zwak dat alleen lokale toegang wordt verkregen. Misschien komt het ook doordat de zender Engenius is, maar hoe dan ook, ik kan voor het eerst eens een keertje doorwerken!

Echter zitten de USB stekkers op het bijgeleverd snoer heel dicht bij elkaar terwijl op mijn laptop de aansluitingen verder uit elkaar zitten. Voortreffelijk ontvangst, hele vooruitgang, wat betreft reikwijdte. Wanneer rxt verzekerd wilt zijn van de beste oplossing zou ik u onze indoorn bundel willen adviseren. Met 5 meter zou u bijvoorbeeld 2 tot 2,5 dBi verliezen. En wie Senao zegt, zegt hoog zendvermogen.

Ja, er is sinds kort een linux-driver beschikbaar voor deze sterke wifi-ontvanger.

Engenius: producten met hoog zendvermogen

Hoe hoger het zendvermogen, hoe beter het bereik. Een mobiele telefoon heeft namelijk maar liefst mW en dus compleet onschadelijk zie dit artikel. U kunt dat vergelijken met ons vermogen om te luisteren en spreken. Over welke afstanden in meters praten engenius eub – 362 ext enggenius de ontvanger en verzender? Enige maanden geleden dacht ik dat EUBext het meest geschikt was. Hier kunnen we je helaas niet bij helpen.

Radio to Connector Type Cross-Reference

Werkt uitstekend;pakt hotspots tot op zeker meter. Zo krijgt u in uw gehele huis een snel en stabiel draadloos netwerk. Was meteen online, dus heel snelle verbinding met router.

Hallo, Ik wil graag mijn mediaplayer Emtec s aansluiten op het draadloze netwerk thuis. Op vakantie op meerdere plekken uitgeprobeerd en een bereik van zo’n meter hemelsbreed vanuit het hotel engenius eub – 362 ext te halen. Deze driver blijkt tevens zonder problemen te werken op zowel Windows 8 als 8. Wat je wel kunt doen is een ethernet bridge gebruiken, engenius eub – 362 ext de mediaplayer met homeplug adapters aansluiten.

Nee, deze ontvanger is puur bestemd voor het ex van wifi-ontvangst op computers. Om een goede werking te kunnen garanderen adviseren wij u om het gebruik van deze cookies te activeren in uw browser.

Is alles boven mW schadelijk? Daarmee zult u dan zeker ook over een stabiel draadloos signaal beschikken in uw tuin en schuur. De EUBH was makkelijk aan te sluiten op mijn Windows 8 desktop beide Engenius eub – 362 ext gebruiktvereiste geen driver-installatie, en loste het probleem na uitschakelen van de ingebouwde WiFi ontvanger van de desktop het probleem op.

Voor dat soort situaties hebben wij de POPI8 ontvangstbundel samengesteld.

Ik vroeg me af of dit klopt: En zit er een extra extrene antenne bij.? Hoe komt dit en waar zit het verschil in behalve van de prijs uiteraard.

USB adapter nodig? Hier moet je op letten

Nou hebben de meeste computers tegenwoordig ook USB-poorten aan de voorzijde zitten. Op het moment dat u overstapt op een Die zal een zwak signaal van een hotspot opvangen en versterkt rondom doorzenden naar uw draadloze apparaten.

Gelijk plug and play, geen driver nodig. Het kan zijn dat de interne wifi zender van de laptop ook nog aanstaat en dit conflicten geeft met de nieuwe adapter van TP-Link. Speciaal voor situaties als deze engenius eub – 362 ext we een totaal oplossing en dit is onze Popi8 bundel – dit is DE oplossing voor WiFi op de camping. Niet alleen het zendvermogen is hoger dan gemiddeld, ook engenius eub – 362 ext ontvangstgevoeligheid is een stuk hoger.

Met dit leuke aparaatje zie ik er gemiddeld 7 of meer en kan ik altijd wel ergens mee verbinden.